MINU ORLY-LEMBUS

Pin It

Et ma just alles panin Instagrami pildi oma Orly küünelakkidest, mõtlesin paar sõna siin ka rääkida. Eelmisel suvel “tutvustas” sõbranna mulle Orly küünelakke. Olin varemgi seda nime näinud-kuulnud, ent oma kogemus puudus. Sõbranna kiitis head katvust-püsivust, pintslit ja toonivalik tema kogus meeldis mulle samuti. Mõnda aega tagasi tegin oma küünelakikogus väga suure puhastuse ja olen nüüd vähehaaval kollektsiooni jälle täiendanud.

Pin It

Viimati lisandusidki mu kogusse just kaks Orly lakki, millest ühte ma pole veel jõudnud proovidagi. Valituteks said selleaastasest kevadkollektsioonist Radical Optimism lakk toonis Everything’s Peachy (pastelne virsik) ning selleaastasest suvekollektsioonist Euphoria lakk toonis On Your Wavelength (hele pastelne sinine). Kuna minu lakieelistused on viimastel aastatel olnud väga neutraalsed ja pigem maalähedased toonid, ei leidunud mu karbis pea ühtegi erksamat värvi. Hing aga igatses mingi korallika või virsikukarva laki järele. Tegelikult kui ma mõtlema hakkan, siis ma vist ühe roosaka Orly laki ostsin vahepeal veel, aga see oli liiga roosa ja hmm.. ma ei teagi mis sellest lakist sai. *Käisin otsimas ja leidsingi, toon Cotton Candy on minu jaoks LIIGA roosa. Lootsin, et tegu on sellise roosa ja virsiku vahepealsega, aga ei, täiesti roosa. Niiet kui kannan, siis pigem varvastel, aga arvan, et sokutan selle kellelegi ära.*

Pin It

Varasemast on mul olemas eelmise aasta sügiskollektsioonist The New Natural toonid Olive You Kelly (tume oliiv) ja Snuggle Up (hele hallikas beež nude) ning mu ainus Breathable sarja lakk toonis Aloe, Goodbye (hall, sinakasroheka kumaga). Viimane on viiest ainus, millel on kerge sära juures, teised on kreemtoonid, ehk igasugune sädelus puudub.

Milliste firmade küünelakke teie kogus leidub? Millised on lemmiktoonid? Kui suured küünte lakkijad te üldse olete? Mina kuulun nende hulka, kelle küüsi lakita ei näe. Samuti ei kannata ma ka ühtegi iluviga lakil, mistõttu vahetan küünelakki tihti. Parim osa selle juures? Küünelakid päriselt ka vähenevad ja üsna võrdselt.

2 Comments

  1. Katriinu

    Uudistan, miks eelistad tavalakke geellakkidele? Üldse, millised on sinu kogemused geelküünte ja -lakkidega? Ise näiteks olen hankinud geellakkimise komplekti (khkhmm, alist…) kuid pelgan just seda, et kui ise “mäkerdan” siis on seda ülitülikas maha võtta. Harjutamise asi muidugi… Ja nüüd geellakitan küll varbaküüsi, aga sõrmeküüsi lakin ikka tavalakkidega – kergem vigu korrigeerida ja kui tunne on, et ei see ikka ei ole see, siis lihtne kasvõi järgmine päev välja vahetada :) Varvastel on igasuvine lemmik punasesõstrapunane – selline heledam ja läbikumav, suht raske leida õiget tooni. Uus avastus on Flormar full color – mõnusalt lai pintsel, paraja paksusega lakk ja isegi ühest kihist piisab!

    • LiinaBlogger

      Kuna mul on tänu geenidele väga tugevad küüned (ma ei mäleta millal küüned viimati murdusid), mis kõigele lisaks ka väga kiiresti kasvavad, on tavalakid minu jaoks igati lihtsamad ja loogilisemad kasutada. Protsess on kiire ja laki püsivusega mul ka probleeme pole. Seega ei näe põhjust midagi muud kasutada (:

Leave a Reply

%d bloggers like this: