MIDA ENIM UUESTI OSTAN?

Pin It

Eelmise aasta lõpus, kui kappi hakkas tekkima väike ladu “varuks ostetud” toodetest e ports tooteid, mille ostsin uue valmis enne kui vana otsa sai, hakkas see postitus peas küpsema. Alatasa jagatakse ilumaailmas uudiseid, uusi tooteid, uusi lemmikuid jne. Kuigi igakuiste lemmikute postitused ei ole kunagi olnud mu lemmikud ei teha ega lugeda/vaadata, siis paar jäid mulle silma, kus mainiti ära ka varasdmat3 aastate lemmikud. Nii tead, et inimene tõesti jagab oma Päris tõelisi lemmikuid. Mitmed tänasest postitustest on ka algselt olnud üldse koostööd, kuid täna olen juba ise mitmeid kordi oma raha sellele firmale andnud. Seega kiidan minagi tõesti seda, mis päriselt meeldib.

Aga nüüd asja juurde. Videos räägin igast tootest pikemalt, aga lühikokkuvõtted saavad siingi kirja. Täna pärast tööd käisin Tradehouses varusid täiendamas ja siit see lõplik idee ka tuli. Ideaalne oli koju jõudes kohe filmida ja õhtuks kogu materjal teie ette saada.

KC Professionals Four Reasons juuksepuuder – parim kuivšampoon. Punkt. Kuigi nad seda toodet otseselt kuivšampoonina pole mõelnud.

Joico Color Intensity kergvärv – Mulle meeldib see toon ja lõhn. Sel korral proovin enda jaoks uut tooni. Olen sellest varasemalt ka SIIN kirjutanud.

Tigi Bed Head Hard Head juukselakk – varem kasutasime ustavalt sinist Masterpiece aga videos selgitan miks vahetasime.

Zoya küünelakieemaldaja – olen varasemalt sellest rääkinud SIIN. Eemaldab laki ülikergelt, ei kuivata küüsi ja valmistab nad uueks maniküüriks ette.

L’Occitane 20% sheavõiga kätekreem – Kirjutanud olen SIIN. Rammus, väga toitev ja kiirelt imenduv. Pluss lõhnab ülimalt hästi.

L’Occitane shea sarja meigieemaldusõli – võtab igasuguse meigi maha vaid ühe pumbatäiega ega ärrita kuidagi nahka/silmi.

REN Evercalm Global Protection päevakreem – Niisutav ja toitev kreem tundlikule nahale. Olen sellest rääkinud SIIN.

MAC Fix+ – üks MACi kultustooteid. Multifunktsionaalne niisutav sprei, mis sobib nii otse pintslitele, nahale kui toodetele lasta.

MAC Mineralize Skinfinish puuder – väga kerge koostisega ja kerget katvust andev puuder, mis ei koorma nahka.

MAC Studio Finish peitekreem – hea katvusega ja suure toonivalikuga universaalne peitekreem. Kestab kaua ja sobib kõigile nahatüüpidele.

MAC pintslipuhastusvahend – lemmik juba üle 5a. Hea kiire moodus pintslite kasutamise käigus pintsel kiirelt puhtaks saada. Ma valan selle ka alati väiksesse spreipudelisse ümber, sest nii kulub seda vähem.

NYX Professional Makeup Butter Gloss huuleläiked – Clarinsi Instant Light Lip Perfectori täielik koopia. Lõhn on teine, toonivalik suurem ja hind madalam. Ei kleepu, annab hea pigmendi ja niisutab.

NYX Professional Makeup Micro Brow pliiats – väga hea peenikese otsaga pliiats. Minu toon Taupe sobib mulle ideaalselt.

Puudu on siit veel ka Pixi Glow sarja toonik ja näopesuvahend – et viimased eksemplarid pole mitte ostetud, vaid koostöö raames saadud, jätsin need siit välja. Sellest hoolimata peavad need mul alati olemas olema! Mis tooted on teie jaoks need, millele olete läbi aastate truuks jäänud ka juhul kui vahepeal midagi muud proovite? Väga põnev oleks teie pikaaegsete lemmikute kohta lugeda. Kas on ehk midagi, mis meil kattub?

13 Comments

 1. Krista

  Väike veaparandus: juuksepuuder four reasons, kirjas on Sul seasons :) Läksin seda tradehouse lehele vaatama ja no ei leia four seasonsi tooteid :D

  • LiinaBlogger

   Tead, viga oli hoopis see, et tegu on KC Professionals brändiga. Kirjas oli mul ikka Four Seasons, aga lisasin brändinime juurde nüüd (:

    • LiinaBlogger

     Ah, on jah :’D Ma olen alati lugenud “Seasons” ja seepärast lugesin Su esimest kommentaari pimedalt samamoodi. My bad.

 2. Mariann

  Aitäh selle video eest! :) Olen juba pikemat aega otsinud head juuksepuudrit/kuivshampooni, et Batiste oma välja vahetada, sest kuidagi see enam mu juustele ei sobi ja samuti juukselakki ja huuleläiget. Nii et siit videost sattus mu ostunimekirja väga palju asju 😀. Nii meeldivad sinu iluteemalised videod ja sa näed alati nii hea välja! 🤩

  • LiinaBlogger

   Oi, nii tore kuulda kohe sellist head tagasisidet! Mulle ammu Batiste ei meeldi ja koju rändab see ainult hädaabi korras. Aga minu meelest on sellega kohe ikka rõve olla. See KC Professionals on nii kerge ja mõnus, et ma viimane kord kasutades järgmisel päeval polnud kindel, kas ma üldse panin midagi juustesse või on värskelt pestud pea :D

 3. Carina

  Aitäh Sulle nii paljude heade soovituste eest! 😊 Minagi sain endale mitu toodet, mida kindlasti tahaksin proovida!

  Küüntega seoses, ootaksin väga postitust, kus räägiksid oma tavapärasest küüntehooldusest. Nimelt on mul endal pidev maadlemine koledate küünenahkadega 😕

  Kõike head Sulle!

  • LiinaBlogger

   See oleks üks lühike postitus, sest ma ei oskaks sinna midagi kirjutada :D Mul on ka pidevalt kuivad küünenahad ja selleks ma kreemitan neid usinasti ning joon palju vett. Küüned ise on mul tänu geenidele tugevad ja kiire kasvuga, niiet ega ma muud teegi kui viilin neid tihti ja lakin palju. Kõik. Kogu lugu. (:

   Aitäh!

 4. Elis

  Sa võiksid teha ka video enda meigieemaldamisest. Mulle on alati tundunud, et kõik õlid ja piimad on jube mäkerdamine ja veel lisapesu peale meigi eemaldamist tundub ka tüütu ettevõtmine. Vatiga nagu tundub meigi eemaldamine puhas tegevus. Oleks tore näha seda sinu protseduuri ja veekindla ripsmetušiga.

  • LiinaBlogger

   Uuh, võtan mõttesse selle (:

 5. Merli

  Tere! Millist ripsmetušši soovitad tradehousist? On sul lemmikuid? 🙂

  • LiinaBlogger

   Sealt ma üldiselt ei ole endale ostnud tušši ja olen korra vaid üht theBalmi oma proovinud, mis meeldis. Niiet otseselt ei oska midagi soovitada. (:

 6. less-is-more

  Mingi hetk muidugi astusin sammu minimalismi poole ja likvideerisin kodust terve sahtlitäie erinevaid totsikuid. Vähesed teavad, aga kui kasutada erinevate brändide tooteid segamini, siis võib see meile hoopis vastupidiselt mõjuda. Less is more :P Tähtpäevadeks palun lähedastel alati midagi siit kinkida: https://www.kingitus.ee/ilu-ja-spa, sest tean et spetsialistid tunnevad ja teavad nahaga seonduvat ikka paremini.

  Pealegi aina enam tundub mulle parem see mõte, et käia iga kuu spaas ja lasta enda eest hoolitseda, sest elame ju vaid korra. Kui tihti te ikka jaksate kodus neid hoolitusi järjepidevalt teha? See on ju tüütu. Palju parem on nautida olemist ning lõõgastuda samal ajal kui keegi teine Sind ilusaks teeb!

  Kui toodetest konkreetselt rääkida, siis olen L’Occitane sarja fänn ja kõik, mis on shea võiga, on suht automaatselt minu lemmik :D

Leave a Reply

%d bloggers like this: