JÕULUMEIK PIXIGA

Et minu jõuluaja meik on aastast aastasse püsinud üsna muutumatuna, tundus ainuõige mõttena üks variatsioonidest ka üles filmida. Video valmis koostöös Pixiga, kellel on naha ettevalmistuses enne olulisemaid sündmusi minu elus alati väga tähtis roll kanda. Nende Glow sari ei ole asjata ülemaailmselt kiidetud ja kiitnud olen ka mina seda juba varasemaltki. Kui mõni punetav punn hakkab pead tõstma, teen kohe ühe intensiivsema “kuuri” Glow sarja erinevate toodetega ning kõik piirdubki siis vaid paaripäevase punetusega ning kõrgeks üldse ei lähegi. Super!

Lisaks on meigis omal kohal mitmed minu pikaaegsed lemmikud. Nii mõnedki sealt Pixi dekoratiivkosmeetika seast, kuid mitte ainult. Igal juhul üsna samasse auku mu pühadeaegne meik alati on – midagi pisut sädelevat ning kindlasti punase huulega. Kuidas teiega lood on, kas proovite alati midagi uut või jääte ka pigem samade harjumuste juurde? Soovin kõigile kauneid pühi ja loodan, et olete pühade-eelses hulluses kaine mõistuse säilitanud. Tähtsaim on kinkida oma aega neile kõige kallimatele. Olge terved!

Jäta oma kommentaar

%d bloggers like this: