OLEN TÄIESTI SÕLTUVUSES

Pin It

Pin It

Pin It

Pin It

Pin It

Kuigi mu peas on pikalt haudunud plaan liikuda kapselgarderoobi poole, ei ole ma selle teostuseni või noh, vähemalt palli veerema lükkamiseni veel jõudnud. Küll aga jõudsin täiesti juhuslikult püksteni, milles ma tahaks vist küll 24/7 elada. Olen täiesti sõltuvuses! Enne kevadist moenädalat tellisin nelly.com lehelt (muide, see oli mu esimene tellimus Nelly lehelt ja kohale jõudis pakk väga kiireltO) paar riideeset, millega end moenädalal hästi tunda. Mõtlesin, et astun oma mugavustsoonist välja ja ostan ühed roosakashallikad püksid ja nüüd, nädalaid hiljem, kannan ma neid vist ülepäeviti. Vahepeal isegi mitu päeva järjest. Ups. Enim meeldib mulle neid kanda millegi valgega. Instagramis ripub üks pilt oversized H&M-i särgiga ning täna asendasin särgi hoopis mu ema noorpõlve garderoobist napsatud minust vanema kampsuniga. Dressipüksid pole ka nii mugavad kui need püksid (lisaks sellele, et nad näevad viisakad välja, on nad venivad kuid kangas kohe seda ei reeda)! Ja kui eelmises postituses rääkisin, et ma kas teen juustesse lokke või ei tee nendega pärast pesu üldse midagi, harjamisest rääkimata, siis just see viimane variant saabki tänaste piltide näol demonstreeritud. Usun, et paljud on seda varem ka märganud, aga selline kergelt sasine ja kergelt tekstuurne, mittemingit tähelepanu vajav soeng on igapäevaselt NII mugav! Ja päris linnupesa ka peas pole. Kui ma niiskeid juukseid kammiks, kuivaks nad täiesti pulksirgeks ja vähem kohevaks kui ma sooviks. Niiet sasine soeng it is. 

Daniel Wellingtoni kelladest räägivad kõik ja nende vanaemad, kuid sellegipoolest tuletan meelde, et selle kuu lõpuni saate kellaostuga kaasa ka teise rihma! Ning kui kasutada ostul koodi LIINA15, saate veel 15% soodustust ka. Ühe hinnaga praktiliselt kaks kella, kella rihmade vahetamine käib hops-hops minutikese. Kevade tulekuga tundsingi kohe, et võtaks ühe helepruuni nahkrihma kuldsele metallrihmale lisaks ja olen väga rahul.

Kas teil on selliseid riideesemeid, mida tahaks iga päev kanda, sest on seljas nii mugavad ja meeldivad parasjagu nii väga? Mul ei ole ammu ühestki rõivaesemest vist nii suurt vaimustust olnud kui praegu :D

5 Comments

 1. Elo Kumel

  Nii mõnusa outfitiga tatsaks isegi hea meelega päevad läbi ringi! :D

 2. Helen

  Küsiks, mis suuruses need püksid on ja mis suurust muidu kannad? Ilus sina, ilus outfit!

  • LiinaBlogger

   Püksid S ja kannan ka S/M pükse. Ütleks, et ilusti suurusesse (:

 3. Maarja

  Kaua sinu Nelly pakk sinuni jõudis?

  • LiinaBlogger

   Ma enam täpselt ei mäletagi, aga päris kiiresti tuli, äkki ligi nädalaga..

Jäta oma kommentaar

%d bloggers like this: