24 kommentaari / Jäta siia ka oma kommentaar

    1. Käisin otsimas seda komplekti Lindexis, aga leidsin ainult valge pintsaku, mis polnud nii valge nagu siin pildil. Kas see on kreemikas tegelikult?

  1. Ma tean, et see kõlab imelikult, aga see konkreetne juuksevärv sobib Sulle nii hästi, et jääb mulje, nagu see oleks su loomulik toon :D

    1. Sa ei kujuta ette ka kui väga Su kommentaar mulle praegu südamesse puges!! See sai minu jaoks liiga tume ja ma tundsin end terve päeva nii halvasti :D Koduseinte vahel on ju okei, aga kui ei tunne end omas nahas hästi, on kodust välja minek väheke ebameeldivam. Aga kuulda, et kellelegi see nii meeldib… Teeb kohe seest soojaks! AITÄH SULLE!

  2. Minule ka meeldib juuksevärv! Nii väga tahaks ise ka midagi sellist välja kanda, aga ei julge :D

    1. Võib-olla tundubki, aga nii ka ikka pole (: Põhi on punane, aga maskidega teen seda vahepeal pisut lillakamaks või päris lillaks. Siin pole niivõrd tegu "rahutusega", kui sellega et maskid kuluvad ja siis on juuksed pärast igat pesu natuke teist tooni :D Ja miks mitte, millal ma ikka juustega katsetan, kui mitte praegu (;

    1. Tead ma kasutan enamasti mitme vene maski segu. Kuna mul põhi on siiski punane, pean lillaks valima pigem sinaka põhjaga maskid ja nii ma segangi mitut kokku. Blondil-brünetil jääks see segu täiesti teistsugune.

Jäta oma kommentaar

%d bloggers like this: