Oh need kiharad..

Tuju on kirjutada midagi, aga midagi asjalikku pole väga toimunud ja üks suur asjalik asi. No sellest ma lihtsalt ei saa rääkida. Ebaasjalikest asjadest rääkides, siis sai jälle naerda ühe teatud asja peale. Aplaus, nii kaugele ongi kõik see triivinud.

Igatahes. Päeval sain oma Joico maski kätte ja nüüd on elu lill. Juuksed saavad viimasel ajal eriti suurt hoolt ja armastust mult. Mul on 3 täiesti erineva eesmärgiga shampooni, 4 erinevat palsamit ja 2 maski. Šampoonidest üks täiesti tavaline nendeks kordadeks, kui ma ei tee juustele detoxi. Üks detox šampoon et kord nädala-paari tagant juustele detoxi teha. Obviously. Plus veel hõbešampoon millega ma juuste tooni inimlikuna hoian. Palsamitest. Üks tavaline ja üks spets heledate juuste oma. Maskid on värvitud juuste mask ning deep-penetrate mask. Ma olen näinud kurja vaeva, et punane värv juustest välja saada ning on näha, et minimaalne “üleliigne” venivus on juustele selle tõttu tekkinud. Olgugi, et nad venivad, ei ole nad kuivad, ei murdu, juukseotsad ei ole sugugi mitte üleliigselt katkised.

Ausalt, mul on vist mingid imejuuksed. Isegi kui ma teeks detoxi ilma süvaniisutuseta (need kaks asja käivad käsikäes, et kõik teaksid ikka) on juuksed pärast superpehmed, olgugi, et lahtikammimisega läheb siis tükkmaad rohkem aega. Kuskil korra kuus teen maski, mida ma hoian peas tunduvalt rohkem, kui pakil kirjas. Harilikult soovitatakse maske peas hoida kuni 20min, ma pikendan seda kuskil tunnini. Siiamaani pole näinud küll, et juustele see kahjuks oleks tulnud niiet why not. Kõige selle jubeda juures, mida mu juuksed viimase paari kuuga on näinud, ei ole nad ka oma läiget kaodanud. Mis on ka küllalt hämmastav. Seega ma olen oma juuste üle väga uhke. Kasvutempo on neil alati olnud täiesti normaalne, siledad-pehmed on nad ka terve elu olnud. Ju mul siis lihtsalt on nii vedanud.

Toodete rohkuse kohta ma ütlen ainult niipalju, et hooldus maksimumini, viimistlus miinimumini. Mul on juukselakk, mida ma kasutan harva. Elukaaslase pärusmaa on see vst rohkem, ma ei teagi. Mul on läikesprei, mida ma ka liigselt tihti ei kasuta. Ja ongi kõik. Muu on kõik hooldus. Sellele mõeldes – ma olen isegi olnud liiga laisk/kitsi et uus kuumakaitse osta. Ega ma oma juuksed väga tihti küll ei kärsata ka, mulle viimasel ajal meeldib veidi undone look. Nojah, ühesõnaga ma jumaldan oma juuste eest hoolitsemist. Kuidas teie oma juuste eest hoolt kannate?

Jäta oma kommentaar

%d bloggers like this: