My sanctuary

Jumaldan oma tuba. JUMALDAN. Mulle meeldib selle suurus, kuju, tapeedid. Mulle meeldib, kui päike sinna paistab, sest siis on seal nii mõnus olla. 

See paigutus meeldib mulle kõige enam. Mulle nii meeldib, et voodi on akna all. Suvel võib see olla paras nuhtlus kui öösel unustan kardina kinni keerata. Siis paistab kahest aknast päike näkku. Nimelt uks on voodi vastas ja selle vastas omakorda on ka aken kust võib päike silma sirada. Üldse selle paigutusega tundub, et toas on rohkem ruumi. Kuna kõik vaba ruum jääb voodi ja laua vahele. Ja seda ruumi on küllalt palju. Teatud põhjustel pidin ma aga oma toa eile ümber tõstma ja siin on nüüd tulemus:

Selle paigutuse järgi on tuba mõeldud esialgselt. Üheltmaalt aga viskas üle ja muutsin ära. Nüüd siis alguses tagasi, ütleme nii. Aga täna oli seal ka sellise paigutusega hea olla. Juba igatsengi seda mõnusat tuba!

Jäta oma kommentaar

%d bloggers like this: